Webinar: Hoe kan ik mijn gastouderopvang onderscheiden?

Datum: 27-10-2023

Webinar: Hoe kan ik mijn gastouderopvang onderscheiden? Door Henk Gardien.

Hoe kan ik mijn gastouderopvang onderscheiden?

Als gastouder wil je een waardevolle opvang creëren, een vertrouwde omgeving waar kinderen zich veilig en op hun gemak voelen. Jouw opvang is uniek en heeft een eigen visie en pedagogisch plan. In de praktijk vinden gastouders het lastig om zichzelf te profileren. Hoe zorg je ervoor dat de ouders de meerwaarde van jouw gastouderopvang ervaren en ook weten te waarderen? In deze webinar krijg je inzicht hoe waardevol jouw gastouderopvang is en zich daarmee kan onderscheiden.

Wanneer? Dinsdag 28 november.
Hoe laat? 20:00 tot 20:45 uur.
Waar? Online via Zoom.​

Meld je direct aan via de Online Kennisbank > Naar het aanmeldformulier.