Financieel

Op financieel gebied komt er als professional in de gastouderopvang heel wat op je af. Wat zijn de financiële regels van de Belastingdienst? Hoe zit het met ondernemerschap? Waar moet je aan voldoen? Welke kosten zijn fiscaal aftrekbaar? Eén van de doelen van KNGO voor de sector gastouderopvang is verdere professionalisering op het gebied van goed ondernemerschap. Financiën maken daar een belangrijk deel van uit en daarom helpen we je graag op weg door meer informatie hierover te delen op onze website.

Informatie en financiële tips
KNGO ondersteunt en begeleidt professionals in de gastouderopvang op financieel gebied met administratie en belastingzaken. Dit doen wij samen met financieel adviesbureau FAGON.

FAGON heeft inmiddels veel ervaring in het begeleiden van ZZP- ers in het algemeen en gastouders en gastouderbureaus in het bijzonder. Op de volgende pagina’s vind je meer informatie en financiële tips.

Ondernemerschap

Aftrekposten

Verzekeringen

Hulp

Neem een kijkje op de verschillende pagina’s op onze website om meer te weten te komen over de verschillende financiële onderwerpen.

Heb je vragen voor ons over bijvoorbeeld de verzekeringen? Of wil je financiële hulp ontvangen?
Neem dan even contact met ons op.