StaPP magazine

StaPP magazine is hét vakblad voor professionals in gastouderopvang en ouders die gebruik maken van gastouderopvang. Het staat boordevol leuke en interessante informatie en wordt twee keer per jaar met veel zorg en aandacht samengesteld.

StaPP magazine is een uitgave van KNGO en wordt speciaal aan leden per post verzonden. Ook wordt StaPP magazine aangeboden aan overheidsinstellingen, brancheorganisaties en prominenten in de kinderopvang. Dit om de betrokkenheid bij deze belangrijke sector hoog te houden. Ontvang je StaPP magazine nog niet? Meld je dan direct aan als nieuw lid en ontvang jouw eigen exemplaar per post. Ook profiteer je dan direct van allerlei andere voordelen, zoals korting op e-learning.

Wat lees je in StaPP magazine?

StaPP magazine bevat onder andere leerzame artikelen en inspirerende reportages. En er zitten ook columns in en vaste rubrieken als ‘veiligheid & gezondheid’. We delen tips en leuke acties. Het magazine wordt voor en door mensen in de sector van gastouderopvang gemaakt.

KNGO stapp magazine

“Ik kijk altijd erg uit naar het nieuwe magazine. Mooi dat er iets speciaal voor gastouderopvang wordt gemaakt.
Je leert altijd weer wat nieuws en het is leuk om te lezen over andere gastouders. Ook de ideeën voor speelgoed en apps vind ik waardevol.”

Ontvang StaPP magazine in je brievenbus!

Benieuwd naar de nieuwste editie van StaPP magazine? Word dan lid van KNGO en ontvang het vakblad vanaf nu per post. Zo mis je niets meer en kun je ook gelijk profiteren van de andere vele voordelen van het lidmaatschap bij KNGO.

Heb je vragen voor ons? Of wil je meer te weten komen over ons vakblad? Neem dan even contact met ons op.