Het vakblad voor Gastouderopvang

Het vakblad voor Gastouderopvang is hét vakblad voor professionals in gastouderopvang en ouders die gebruik maken van gastouderopvang. Het staat boordevol leuke en interessante informatie en wordt twee keer per jaar met veel zorg en aandacht samengesteld.

     

   

Het vakblad voor Gastouderopvang is een uitgave van KNGO en wordt speciaal aan leden per post verzonden. Ook wordt het vakblad voor Gastouderopvang aangeboden aan overheidsinstellingen, brancheorganisaties en prominenten in de kinderopvang. Dit om de betrokkenheid bij deze belangrijke sector hoog te houden. Ontvang je Het vakblad voor Gastouderopvang nog niet? Meld je dan direct aan als nieuw lid en ontvang jouw eigen exemplaar per post. Ook profiteer je dan direct van allerlei andere voordelen, zoals korting op e-learning.

Aanmelden en Het vakblad voor Gastouderopvang ontvangen


Het vakblad voor Gastouderopvang inhoud

Het Het vakblad voor Gastouderopvang bevat onder andere leerzame artikelen en inspirerende reportages. En er zitten ook columns in en vaste rubrieken als ‘veiligheid & gezondheid’. We delen tips en leuke acties. Het magazine wordt voor en door mensen in de sector van gastouderopvang gemaakt.

 

“Ik kijk altijd erg uit naar het nieuwe magazine. Mooi dat er iets speciaal voor gastouderopvang wordt gemaakt.
Je leert altijd weer wat nieuws en het is leuk om te lezen over andere gastouders. Ook de ideeën voor speelgoed en apps vind ik waardevol.”

 

Het vakblad voor Gastouderopvang bij jou in de bus
Benieuwd naar de nieuwste editie van Het vakblad voor Gastouderopvang? Word dan lid van KNGO en ontvang het vakblad vanaf nu per post. Zo mis je niets meer en kun je ook gelijk profiteren van de andere vele voordelen van het lidmaatschap bij KNGO.

Lid worden en Het vakblad voor Gastouderopvang ontvangen


Benieuwd naar Het vakblad voor Gastouderopvang?
Bekijk een impressievideo hieronder.

 Contact
Heb je vragen voor ons? Of wil je meer te weten komen over ons vakblad?
Neem dan even contact met ons op.

Contact