Verslag KNGO Panelgesprek is beschikbaar!

Datum: 03-10-2023

Op 21 september 2023 heeft het tweejaarlijkse KNGO Panelgesprek weer plaatsgevonden. Deze stond in het teken van de Specialistendag die GGD GHOR had georganiseerd op 26 september voor de branchpartijen die betrokken zijn bij de gastouderopvang en de toezichthouders die in de gastouderopvang werkzaam zijn.
De insteek was om casuistiek uit de dagelijkse praktijk rond toezicht te bespreken in groepen.

Alle KNGO-GOB leden hebben daarvoor een uitnodiging ontvangen per email om hun casus in te brengen. Tijdens het KNGO Panelgesprek ging het panel live op locatie bij KNGO aan de slag met deze casussen om de beste casus eruit te halen.
Lees hierover meer in het verslag op de Online kennisbank. Zoek even in de zoekbalk op “Panelgesprek”  om het verslag te downloaden. Let op: het verslag is voor KNGO-leden en alleen voor intern gebruik, niet voor verspreiding.

Namens KNGO is Madelon Voorthuijsen van CGOB de Herberg op 26 september aanwezig geweest om het KNGO Panel te vertegenwoordigen met de gekozen casus.
Lees haar aanvullende verslag terug op de Online Kennisbank.

We hopen dat GGD GHOR nog en mooie terugkoppeling kan verzorgen in het aankomende StaPP magazine editie januari 2024 welke acties er uit de ingebrachte casiustiek en kennisuitwisseling van de Specialistendag zijn voortgekomen.