Train-de-Trainer Gezonde Kinderopvang 2024!

Datum: 18-01-2024

We hebben geweldig nieuws voor jou en je gastouderopvang! De inschrijving voor alle train-de-trainers van 2024 staat nu open. Heb je al eens eerder deelgenomen? Dan heb je wellicht al een e-mail ontvangen over de aankomende sessies op 29 & 30 januari en 5 & 6 februari.

Wat biedt de Train-de-Trainer Gezonde Kinderopvang:

Via deze train-de-trainer, die deel uitmaakt van het scholingsprogramma van Gezonde Kinderopvang, krijgen kinderopvangorganisaties de mogelijkheid om kosteloos een (staf)medewerker of leidinggevende op te leiden tot coach Gezonde Kinderopvang. KNGO wil jou als een van de eersten de kans geven om je in te schrijven of jouw contacten erop te attenderen dat inschrijvingen nu open zijn. Lees meer en schrijf je in voor de train-de-trainer.

Wat omvat de Train-de-Trainer:

De train-de-trainer bestaat uit twee aaneengesloten dagen, inclusief een avondprogramma en overnachting. Hierin vergaar je kennis over gezonde leefstijl, maak je kennis met het Stappenplan werken aan Gezonde Kinderopvang, en oefen je trainings- en communicatievaardigheden. De training is interactief en dynamisch, met veel beweging en praktische werkvormen.

Na succesvolle afronding ontvangen jij en jouw organisatie het certificaat coach Gezonde Kinderopvang. Als opgeleide coach fungeer je als het aanspreekpunt voor gezonde leefstijl binnen de organisatie, schol je collega’s en zorg je dat aandacht voor een gezonde leefstijl verankerd is in het dagelijks werk en beleid.

Fysiek en online opties:

De trainingen worden zowel fysiek als online aangeboden, met een identiek programma. De fysieke training vindt plaats in het Fletcher Hotel in Amersfoort, inclusief een overnachting op een eenpersoonskamer. Voor de online variant kun je comfortabel vanuit huis of een andere rustige werkplek deelnemen. Sommige werkvormen zijn licht aangepast, maar de kwaliteit en interactie blijven behouden. De online training biedt het voordeel dat je geen reistijd hebt en flexibel kunt deelnemen.

Heb je vragen?

Heb je nog vragen over de train-de-trainer? Stuur dan een mail naar info@mijngezondekinderopvang.nl.