Masterclass weerbaarheid verplaatst naar 2 april

Datum: 20-03-2024

Heb jij je aangemeld voor de Masterclass van Monique en Karlien Weerbaarheid: verminder je werkstress en verhoog je werkplezier die dinsdag 19 maart om 20.00 uur zou plaatsvinden?

Helaas moeten we je melden dat vanwege ziekte van beide dames deze Masterclass niet doorgaat en naar een nieuwe datum verplaatst wordt: dinsdag 2 april om 20:00 uur.

Onze excuses voor het ongemak.

Je inschrijving blijft behouden en voor de zekerheid delen we alvast de link van de masterclass met je. Kijk snel in je mailbox! (Dit is de link voor dinsdag 2 april 20:00 uur).

Heb je een vraag? Neem gerust contact op via inschrijving@kngo.nl.

Over deze Masterclass

Het jaar 2024 staat in het thema van Werken aan de vier pedagogische basisdoelen. Ieder kwartaal nemen we een nieuw basisdoel uit de Wet kinderopvang onder de loep. Het eerste kwartaal gaat om emotionele veiligheid van kinderen. Je houding en interactie als professional is daarbij van groot belang. Kinderen merken het hoe jij als professional in je vel zit. Dus is het van groot belang om daar bewust mee om te gaan.

Datum: dinsdag 2 april 2024
Tijd: 20:00 – 21:00u
Experts: Karlien en Monique van Bureau in Beeld

In de actieve masterclass ga je onder begeleiding van Bureau in Beeld aan de slag gaat met het verhogen van jouw werkplezier. Je komt meer te weten over de werking van je brein en signalen van stress. We gaan actief aan de slag met oefeningen die ervoor kunnen zorgen dat jij sterker in je werk staat, waardoor je meer werkplezier ervaart.

Wat we doen:
– We stellen onszelf voor en geven een inkijkje in onze expertise.
– Aan de hand van sheets leren we welke bij welke signalen in je lijf je stress kunt opmerken.
– We leren je hoe je brein werkt en wat er in je brein gebeurt bij stress.
– We gaan actief aan de slag om je sterker in je werk te voelen en je werkplezier te verhogen.
• Wat kun je fysiek doen om je sterker in je werk te voelen?
• We gaan aan de slag met je houding, gebruik van ogen en stem en het leren herkennen en aangeven van je eigen grens.
Algemeen doel:
– Je neemt je werk serieus. Omdat jij hét instrument bent om je werk goed uit te kunnen voeren neem je de tijd om stil te staan en te groeien als professional en mens.
– Je bent benieuwd naar de theorie, waardoor je gemotiveerd raakt om met de oefeningen aan de slag te gaan. Hierdoor krijg je meer werkplezier en word je als professional Sterk in je Werk!

Meld je direct aan voor de masterclass via de Online Kennisbank.

Deze masterclass is exclusief voor KNGO-leden. Wil je graag deelnemen, maar ben je nog geen lid? Profiteer van de vele voordelen en kom bij de grootste community in de gastouderopvang! Meld je direct aan via: lid worden.