KNGO lidmaatschap tijdelijk extra voordelig.

Datum: 01-06-2023

Ontdek de voordelen van KNGO. Stap nu tijdelijk extra voordelig in!

Wil jij als gastouder of gastouderbureau profiteren van geweldige voordelen, waardevolle informatie en ondersteuning? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Je profiteert nu tijdelijk van een exclusieve korting op het KNGO lidmaatschap, waardoor je extra voordelig kunt aansluiten bij de grootste community in de gastouderopvang. Word nu lid en ontvang direct de nieuwste editie van hét vakblad voor gastouderopvang StaPP magazine op je deurmat.

> Ga direct naar deze pagina om lid te worden: Ja, dat wil ik!Wat houdt het KNGO lidmaatschap in en welke voordelen mag ik verwachten?

  • Toegang tot de Online Kennisbank: krijg direct toegang tot onze uitgebreide Online Kennisbank, waar je waardevolle informatie vindt over bijvoorbeeld financiën, veiligheid en gezondheid. Let op: gastouders en gastouderbureaus hebben een aparte eigen Online Kennisbank.
  • StaPP magazine: ontvang twee keer per jaar ons inspirerende vakblad voor gastouderopvang StaPP magazine op je deurmat, boordevol interessante artikelen, tips en ervaringen uit de gastouderbranche.
  • Exclusieve kortingen: profiteer van speciale kortingen op aansprakelijkheidsverzekeringen, diensten en producten die speciaal zijn afgestemd op gastouderopvang.
  • Live Q&A’s: neem deel aan live webinars en Q&A-sessies, waarbij je de mogelijkheid krijgt om vragen te stellen aan ervaren professionals.
  • Advies en ondersteuning: ontvang deskundig advies en ondersteuning bij je administratie en financiële vraagstukken, zodat je altijd op de juiste weg bent.
  • Promotiemateriaal: laat zien dat je lid bent van KNGO met je eigen raamsticker en digitale sticker voor op je website. Zo kunnen ouders en collega’s jouw professionaliteit herkennen.
  • Winacties: doe mee met speciale acties voor Dag van de gastouder en nog veel meer.

Het lidmaatschap van KNGO biedt een scala aan voordelen om jou als professional te versterken en te laten groeien. Nu is het moment om te profiteren van de exclusieve korting die we jou tijdelijk aanbieden.

Wil jij ook investeren in je professionele groei en succes in de gastouderopvang? Word direct lid! Link: Ja, dat wil ik!

Samen bouwen we aan een sterke en inspirerende community in de gastouderopvang! Maar wacht.. er is meer..

Bonus: korting op SummerSchool 2023

Als je nu lid word van KNGO krijg je korting op je aanmelding voor SummerSchool. Je ontvangt persoonlijke inloggegevens voor de KNGO Online Kennisbank direct na je aanmelding on lid te worden. Log in en ga naar de volgende link om korting te krijgen op SummerSchool: Bonuskorting exclusief op SummerSchool.