Even binnenkijken bij.. Thuiscrèche BoeBoe

Datum: 24-05-2023

Verken de betoverende jungle van Thuiscrèche BoeBoe in Tilburg tijdens de Open huizen vierdaagse

Welkom bij Thuiscrèche BoeBoe in Tilburg! Deze gastouderopvang van Patricia, is omgetoverd tot een weelderige jungle waar kinderen kunnen spelen, leren en ontdekken. Tijdens de Open Huizen Vierdaagse willen we jou meenemen op een virtuele reis door deze magische omgeving en je inspireren om ook deel te nemen aan dit bijzondere evenement.

Een Jungle vol Avontuur

Stap in de kleurrijke en levendige wereld van Thuiscrèche BoeBoe, waar het thema ‘jungle’ tot leven komt. Met oog voor detail heeft Patricia de opvang omgetoverd tot een tropisch paradijs waar de verbeelding van kinderen tot leven komt. Van kleurrijke knuffeldieren tot weelderige planten en prachtige jungle-decoraties, elk hoekje straalt avontuur uit.

Doe mee met de Open huizen vierdaagse

Ben je geïnspireerd geraakt door de prachtige jungle van Thuiscrèche BoeBoe? Wil je ook deel uitmaken van de Open huizen vierdaagse en laten zien wat jouw gastouderopvang zo speciaal maakt? Aarzel dan niet en sluit je aan bij dit geweldige evenement!

> Meld je direct aan voor het evenement op Facebook: Ja, dat wil ik!

Deel jouw eigen foto’s

Heb jij ook een unieke en bijzondere omgeving gecreëerd? Of ben je geïnspireerd geraakt door Patricia’s junglethema? We nodigen je uit om jouw foto’s te delen op de evenementen pagina. Laat andere gastouders en gastouderbureaus zien hoe jij jouw opvang hebt getransformeerd tot een betoverende plek voor kinderen. Jouw creativiteit en passie kunnen anderen inspireren om ook mee te doen aan de Open Huizen Vierdaagse en zo kunnen we samen de gastouderopvang in de schijnwerpers te zetten.