Morgen start de Open huizen vierdaagse voor gastouderopvang!

Datum: 23-05-2023

Morgen gaan we van start!

Doe je nog niet mee en wil je wel graag deelnemen? Doe dit dan snel! Meld je aan voor het speciale Facebook evenement via: KNGO Open huizen vierdaagse gastouderopvang! 24 t/m 27 mei 2023. Hier vind je ook de link om je poster te maken.
We hebben al prachtige posters gezien! Mocht je deze nog niet hebben gedeeld, volg dan de onderstaande instructies om dit nog te doen. Zo maak je namelijk kans op de buitenspelen cadeau set!

Zo deel jij je poster:

  1.  Ga naar de Facebook evenementen pagina (KNGO Open huizen vierdaagse gastouderopvang! 24 t/m 27 mei 2023.).
  2. Klik op de knop ‘discussie’.
  3. Plaats een bericht en voeg een afbeelding of foto van je poster toe.

Belangrijk: denk aan de mogelijkheden om jouw opvang of bureau zichtbaar te maken, zoals het ophangen van je poster op het raam, het delen van foto’s op sociale media of het uitnodigen van belanghebbenden. Kies voor een manier die het beste bij jou past.

Extra tip:

Tip: laat zien hoe jij jouw Open huizen vierdaagse viert. Mail een foto naar redactie@kngo.nl, zodat wij deze kunnen delen op onze KNGO Facebook pagina.

Exclusieve en gratis downloads

Vergeet niet dat er downloads beschikbaar zijn om je op weg te helpen. Je vindt de link in de mail die je ontvangt na het maken van je poster.

E-book: 25 ideeën voor een gezellige opvang.

E-book: 25+ recepten en snacks voor kinderen

 

 

 

Verschillende uitnodigingen om in te kleuren

Laten we samen gastouderopvang in het licht zetten tijdens de Open huizen vierdaagse. Samen kunnen we het belangrijke werk dat we doen benadrukken en een positieve impact hebben.