Workshop KNGO op gastouderevent in Delft

Datum: 27-06-2022

Enkele malen per jaar selecteert KNGO enkele beurzen/events waar gastouders komen om aanwezig te zijn met een informatiestand en/of workshop.
Afgelopen weekend vond het Gastouderevent van Via Viela plaats in Delft en KNGO was erbij.
De workshop Ontwikkeling door mindset en groeitaal was erg populair en maar liefst twee volle klassen met deelnemers stonden te popelen.
Cynthia van Mulekom stelde de cursisten op de proef met een mindset-test, vertelde over het verschil tussen een vaste- en een groeimindset en neuroplasticiteit.
Cursisten gingen vervolgens actief aan de slag met het ombuigen van vastdenkende-taal naar groeitaal en gingen uiteindelijk met nieuwe inzichten en materiaal voldaan het lokaal uit.
Tijdens de pauze en lunch hebben we eindelijk weer leden mogen ontmoeten die we al geruime tijd niet meer gezien hadden en hebben we nieuwe professionals ontmoet.
Via Viela bedankt voor de organisatie en professionals bedankt voor jullie betrokkenheid en professionele houding om dit soort belangrijke bijeenkomsten bij te wonen, elkaar te ontmoeten en nieuwe kennis en inspiratie op te doen.

Wil jij ook meer kennis over Ontwikkeling door mindset en groeitaal?
Schrijf je dan nu nog in voor SummerSchool 2022, want daar zit dit onderwerp tussen de acht aangeboden modules!

Lees meer over SummerSchool 2022