Uitnodiging hulp Open Huizen vierdaagse

Datum: 19-01-2023

KNGO Open Huizen vierdaagse: Help jij ook mee? 

Meer regionale en landelijke aandacht voor de gastouderopvang is een veel ingebrachte wens van KNGO-leden en niet-leden. Zoals jullie hebben kunnen lezen op social media en leden in de nieuwste uitgave van hun eigen vakblad voor gastouderopvang StaPP magazine, organiseert KNGO in 2023 de Open Huizen vierdaagse voor de gastouderopvang op 24, 25, 26 en 27 mei.

Op 11 januari was er al een Kick-off meeting om met elkaar te brainstormen over de doelen en middelen die we zouden kunnen inzetten. Aanwezigen kregen online de mogelijkheid om hun mening te geven, mee te denken en om zich aan te melden voor deelname aan de werkgroep, want hoe meer hulp we krijgen, hoe groter we de aandacht kunnen maken.

De input van KNGO en feedback en ideeën van de aanwezigen vind je in het volgende bestand: Brainstorm Kick off meeting.

Op 25 januari is een eerste online werkgroep overleg gepland en we hopen dat meerdere KNGO-leden zich hiervoor aanmelden, zowel gastouderbureaus als gastouders.

Wat houdt de werkgroep in?
Je rol in de werkgroep kan groot of klein zijn. Heb je een leuk idee voor de toolkit die we aan gastouders en GOB’s beschikbaar stellen dan breng je die in. Denk aan een poster voor op het raam, een vlaggenlijn die samen met de kinderen gemaakt kan worden, een recept voor verse appeltaart etc. Maar ook het maken van een standaard uitnodiging voor ouders, buurtbewoners of het consultatiebureau of misschien wel de minister!

We hebben mensen nodig voor het testen van het inschrijfformulier of alles duidelijk is en bijv. voor het promoten van de Open Huizenvierdaagse bij collega’s. Wie weet ben jij wel een goede schrijver en wil je ons helpen met een persbericht.

Jij beslist wat jij kan en wil doen.

> Meld je aan voor het online overleg op 25 januari om 19:30u.
KLIK HIER OM DIRECT IN DE MEETING TE KOMEN
> Meld je aan voor het online overleg op 15 februari om 19:30u.

Na registratie ontvang je direct de link naar het werkgroepoverleg.
Kun je niet op woensdag 25 januari, maar wil je wel iets doen, stuur dan even een email.

Extra vragen, tips, op-of aanmerkingen op het brainstormformulier van de Kick off meeting kunnen gestuurd worden aan inschrijving@kngo.nl.

> Wil je meer weten? Ga dan naar de volgende pagina: De KNGO Open Huizen vierdaagse.