SummerSchool 2024 meld je nu aan!

Datum: 15-04-2024

“Ik wil wat doen deze zomer! Wat kan ik doen deze zomer?” Zo klonk het in ‘Wind & Zeilen’ een hele toffe zomerhit van de Nederlandse band Splitsing in de jaren ‘80.

Nou, wíj weten wel wat jullie kunnen doen deze zomer: Aan de slag met SummerSchool bij KinderWijsTV!

Want SummerSchool staat dit jaar in het thema van activiteiten; we gaan onze professionals en ouders op speelse wijze meevoeren naar de avontuurlijke activiteitenwereld van stimuleren & ontdekken, spelend leren, dynamische dagprogramma’s, samenwerken, en talentontwikkeling .

En na afloop ga je ook nog eens -geheel in zomerse stijl- naar huis met een mooi cadeau: Een Waaier!

Niet zomaar een waaier, maar een kleurrijke, goed gevulde, tastbare portfolio met daarin leuke en leerzame activiteiten van nu, voor alle leeftijdscategorieën. De waaier zit boordevol activiteit-ideeën, tips, leerdoelen en een heldere uitleg, zodat jij er direct enthousiast mee aan de slag te gaan kunt gaan met de kinderen. En ga al deze activiteitenkennis gerust verder uitwaaieren en verspreiden naar je collega’s in de opvang en ouders.

Na deze zomer ben je dus niet alleen KinderWijs, maar ook nog ActiviteitenWijs; WAAI not?

“Naar school gaan” in de zomer was nog nooit zo leuk!

SummerSchool Coupon speciaal voor KNGO leden!

Gebruik de kortingscode speciaal voor KNGO leden. Deze kan je vinden op de Online Kennisbank.

Ben je nog geen lid? Meld je direct aan en profiteer van de vele voordelen die het KNGO lidmaatschap biedt, zoals het StaPP magazine, webinars, Q&A’s, winacties en nog veel meer. Kom ook bij de grootste community in de gastouderopvang!

>> MELD JE AAN: Ja, ik wil lid worden! << 

Ieder jaar organiseert KinderWijs TV als online opleidingsinstituut voor de kinderopvang, inmiddels voor de achtste keer, SummerSchool. Tijdens de zomermaanden krijg je toegang tot interessante en leerzame kindonderwerpen uit de dagelijkse praktijk. Beschikbaar voor professionals die werken met kinderen, maar ook voor ouders om de ouderbetrokkenheid en samenwerking te boosten. Als professional kun je ook je SummerSchool certificaat behalen.

Kijk voor meer informatie en de Factsheet SummerSchool 2024 op en doe mee als professional of met je team en ouders.