Regionele informatieavonden Brandveilig Leven

Datum: 21-02-2022

KNGO heeft afgelopen maand aandacht besteedt aan de brandveiligheid van jouw gastouderopvang. Diverse posts volgden elkaar op via Social media en op de Online Kennisbank voor KNGO-leden is extra informatie te vinden over dit onderwerp.

Is je gastouderopvang gevestigd in de gemeenten: Beuningen, Buren, Culemborg, Druten, Berg en Dal, Heumen, Maasdriel, Neder-Betuwe, Nijmegen, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal, Wijchen en Zaltbommel?
Dan kun je je (voor 14 april) inschrijven voor een van de informatieavonden van het Team Brandveilig Leven van de VeiligheidsregioGelderland Zuid (VRGZ).

Brandveiligheid is belangrijk: ook in jouw gastouderopvang. Daarom organiseert Team Brandveiligheid van VRGZ in mei een viertal informatieavonden over brandveiligheid in uw gastouderopvang.
De informatieavonden worden gehouden op 16, 17, 18 en 19 mei 2022.

Waarom deze informatieavonden?
Tijdens deze informatieavonden wordt ingespeeld op de (brand)veiligheid binnen de gastouderopvang. Het doel van deze informatieavonden is:
het creëren van bewustwording over wat bijdraagt aan brandveiligheid en een brandveilige situatie in jouw gastouderopvang.

Tijdens deze avond kun je vragen stellen en advies inwinnen bij de aanwezige medewerkers. Ook kunt je je inschrijven voor een zogenaamd ‘koffietafelgesprek’.
Hierbij komt een medewerker een snelle brandveiligheidsscan uitvoeren op jouw gastouderlocatie.

Informatieavonden: data en locaties
De informatieavonden vinden op onderstaande plekken en data plaats. Het tijdstip is telkens van 20.00 uur tot 21.30 uur.
• Brandweerkazerne Nijmegen Professor Bellefroidstraat 11, 6525 AG Nijmegen
Maandagavond: 16 mei 2022
• Brandweerkazerne Wijchen Bronckhorstlaan 5, 6602 BG Wijchen
Dinsdagavond: 17 mei 2022
• Brandweerkazerne Ochten Cuneraweg 4, 4051 CE Ochten
Woensdagavond: 18 mei 2022
• Brandweerkazerne Geldermalsen Rijksstraatweg 62, 4191 SG Geldermalsen
Donderdagavond: 19 mei 2022

Je kunt je aanmelden voor de informatieavond via brandveiligleven@vrgz.nl. Aanmelden kan tot en met 14 april 2022 en vol = vol.
Woon je NIET in 1 van bovenstaande gemeenten? Dan kun je je niet aanmelden.
Je kunt informeren bij je gemeente of lokale brandweer of zij open staan voor het organiseren van een soortgelijke informatieavond.