Leerroute: pedagogische aanpak bij opvallend gedrag en oudercommunicatie

Datum: 09-11-2023

Wil jij je verdiepen in de pedagogische aanpak van opvallend gedrag en oudercommunicatie? Ga dan aan de slag met de nieuwe module van Tischa Neve, kinderpsycholoog en KinderWijs TV. Samen hebben zij een leerroute ontwikkeld die speciaal is ontworpen voor professionals zoals jij.

Waarom deze leerroute?
Heb je je ooit afgevraagd hoe je effectief kunt omgaan met kinderen die opvallend gedrag vertonen? En hoe je ouders tegelijkertijd succesvol kunt betrekken? Deze leerroute biedt antwoorden en praktische tools om je te helpen deze uitdagingen aan te gaan.

Wat kun je verwachten?
De leerroute bestaat uit drie kernmodules:

  • Kinderen met opvallend gedrag.
  • Communiceren en motiveren van ouders.
  • Oplossingsgericht aan de slag met opvallend gedrag.

Je studeert zelfstandig, maar je bent nooit alleen. Via een online community kun je ervaringen delen met andere cursisten en zal Tischa periodiek verdiepende vragen en extra casussen aanbieden.

Speciale aanbieding
Meld je nu aan en profiteer van de tijdelijke vroegboekkorting! Je start gezamenlijk op 1 februari met een online kick-off meeting. De plekken zijn beperkt, dus wacht niet te lang.

Stellingen om over na te denken

  • Vind jij omgaan met lastig gedrag regelmatig moeilijk?
  • Zie je soms op tegen een dag vanwege de impact van bepaalde kinderen op de groep?
  • Geloof je dat ouders vooral verantwoordelijk zijn voor gedragsverandering van het kind?

Deze en meer stellingen zullen je tijdens deze leerroute aan het denken zetten. Het is een kans om je perspectief te verbreden en nieuwe strategieën te leren.

Ben je klaar om je rugzak te vullen met kennis, tools en tips? Meld je dan nu aan!