Laatste inschrijfronde STAP-budget: dinsdag 1 november

Datum: 14-10-2022

Het is weer zover! Op 1 november is het mogelijk om jouw STAP-budget aanvraag in te dienen. Wees er snel bij om te voorkomen dat jij je kans misloopt!

Voor welke opleiding kies jij?
– Jaarprogramma Groeispeurt.
– BabyWijs© Plus (CAO-erkend).
– Opleiding tot Kinder Emotie Coach.
– Branche-erkende bemiddelingsmedewerker Plus​​.

– NIEUW: Specialisatie pedagogisch coaching in praktijk.

Ben jij als ervaren pedagogisch coach in de kinderopvang of bemiddelingsmedewerker gastouderopvang, met minimaal 2 jaar werkervaring, en op zoek naar een verdieping om met jouw coaching professionals die met kinderen werken echt in hun pedagogische kracht te zetten?

Wil jij nog meer geoefend worden in wat je ziet, zegt en doet als pedagogisch ondersteuner? Duik dan met deze specialisatie in o.a. systemisch coachen, omgaan met weerstand, achterhalen van de vraag achter de vraag en vertalen van de pedagogische visie naar dagelijks handelen. Door middel van oefenen met nieuwe inzichten, herkenbare praktijkcasussen en beproefde methodieken en interventies maak je je coaching effectiever en persoonlijker.

Wil jij dit? Dan is deze specialisatie, voor jou als ervaren coach, uitermate geschikt.

Waarom Specialisatie pedagogisch coaching in praktijk?

→ Uniek aan deze erkende online leerroute is de combinatie tussen zelfstandig online leren en de koppeling naar de werkvloer door praktijkopdrachten en feedback en ondersteuning van de online coaches van KinderWijs TV.

→ Deze leerroute geeft toegang tot een selectie aan webinars en masterclasses uit het Online Expert Programma.

Lees meer over Specialisatie pedagogisch coaching in praktijk via: https://www.kinderwijstv.nl/product/specialisatie-pedagogisch-coaching-in-praktijk/

Stap ook in op 1 november!

Schrijf je nu in voor een van de leerroutes via: https://www.kinderwijstv.nl/product…/stap-budget-subsidie/

Met het compleet maken van een bestelling (€ 0,00 euro) ontvang je je STAP-aanmeldingsbewijs, waarmee je op 1 november 2022 om 10:00 uur STAP-budget subsidie kunt aanvragen. Vraag maximaal 1 STAP-aanmeldingsbewijs aan.