Extra webinar toegankelijk voor gastouderbureaus

Datum: 02-02-2024

De gastouderopvang is in de ban van de nieuwe  kwaliteitseisen die in de loop van het jaar 2024 concrete vormen gaan krijgen.
Een van de eisen die al bekend is gemaakt, is dat pedagogisch coaching, door een daartoe geschoolde pedagogisch beleidsmedewerker werkzaam bij een gastouderbureau, een verplicht onderdeel wordt van de begeleiding.

Op maandag 5 februari om 20:00 uur geeft Susanne Akkermans een Masterclass: Praktisch coachen is een spel: minder praten, meer luisteren?

Deze Masterclass maken we ook toegankelijk voor bemiddelingsmedewerkers en gastouderbureauhouders, zodat je kennis kunt nemen van de uitdagingen bij coaching en de daarbij behorende tips.

Beschrijving van de Masterclass:
Als pedagogisch coach kan je tegen uitdagingen aanlopen in de kinderopvang. Hoe kan je coachen als je professionals bij voorbaat al naar jou roepen ‘alles gaat goed hoor, wij hebben geen coaching nodig’, terwijl je een kind op de achtergrond hoort huilen en nog tal van groeimogelijkheden ziet? Daar sta je dan met je diploma op zak…. Tijdens deze masterclass ontdek je hoe ook jij het spel van coachen kan gaan spelen, zodat je in iedere situatie én bij iedere reactie van de professional toch kan coachen op een manier die waardevol ervaren zal worden.

Meld je aan via het aanmeldformulier en ontvang direct de link naar de Masterclass van maandag 5 februari.

Tip: als lid van KNGO heb je en krijg je in 2024 toegang tot meer exclusieve informatie, downloads en handvatten om de kwaliteitsverbetering soepel in je organisatie geimplementeerd te krijgen.

WORD LID VAN KNGO 
en ontvang o.a. direct de nieuwste editie van het vakblad voor gastouderopvang StaPP magazine en toegang tot de Online Kennisbank voor leden.