Een kersverse gastouder vertelt..

Datum: 03-08-2022

In de nieuwe editie van het vakblad voor gastouderopvang: StaPP magazine lees je het verhaal van Mathilde Veronica Carroccio – El Harrak. Zij is de trotse eigenaresse van kinderopvang ‘Tante Methild’ uit Amersfoort. 

Na op verschillende plekken te hebben samengewerkt met diverse leeftijden en groepen, wist Mathilde dat ze dit elke dag wilde doen. Maar wel in alle rust en vrijheid. 

Tante methild

‘Het plezier en de geluksmomentjes die ik nu dagelijks ervaar als gastouder zijn onbetaalbaar. Dat betekent niet dat je die op de kinderdagopvang niet ook hebt, maar ik haal voldoening uit de kleine dingen zoals tijdens de uitstapjes naar de supermarkt, speeltuintjes of het bos. Of tijdens de kinderyoga of bij spelletjes zoals twister. Op de kinderdagopvang heb je daar helaas toch minder snel tijd voor.’

Wil je het verhaal van Mathilde verder lezen? Voor tips en meer blader je naar pagina 21 van ons meest recente StaPP magazine!

Ontvang jij het vakblad voor gastouderopvang nog niet? Word dan nu lid van KNGO: https://www.kennisnetwerkgastouderopvang.nl/lidmaatschap/lid-worden/