Boekentip: Alle kinderen naar buiten!

Datum: 31-01-2023

Boekentip: Alle kinderen naar buiten!

Kinderen houden ervan om op avontuur te gaan. Hoe leuk is het om dat heerlijk buiten te doen? Het kan allemaal met het boek: Alle kinderen naar buiten!

Het grote natuuractiviteitenboek staat boordevol buitenactiviteiten, natuurweetjes, achtergrondinformatie, herkenningskaarten, lestips en spannende opdrachten. Vier seizoenen lang ontdekken kinderen de natuur, door ze te laten zien, horen, proeven, voelen & ruiken.

– Spelen, bewegen, creatief, muzikaal, traktaties.
– Boordevol tips en ideeën: zien, horen, proeven, voelen & ruiken.
– Leuke weetjes en lestips.
– Veel zoekkaarten.
– Vanaf 4 t/m 14 jaar.

Wil je het boek bestellen? Dat kan via: Bol.com.

Gaan de kids lekker op pad? Deel het met ons door een foto te sturen naar inschrijving@kngo.nl. Wie weet, zie je deze terug op ons social media kanaal.

In 2023 gaat KNGO thematisch aan de slag. Ieder kwartaal staat een hoofdthema centraal waar weer tal van subthema’s onder vallen. De maanden januari, februari en maart staan in teken van het thema ‘Leren door spelen’. Via verschillende kanalen worden geregeld inspirerende leerberichten gedeeld, praktijkcasussen en tips om geprikkeld te worden meer te willen weten, leren, lezen en zo kennis en vaardigheden te vergroten. Alles wordt voor jou als professional verzameld op één plek.

Pijl themamateriaal

> Naar het themamateriaal.