Winactie: Dag van de gastouder 2023!

Datum: 31-08-2023

We hebben geweldig nieuws! Op 21 september vieren we de Dag van de Gastouder en we kunnen niet wachten om dit speciale moment met jou te vieren. Deze dag is een eerbetoon aan jouw toewijding, liefde en zorg voor de kinderen in jouw opvang.

Laat het feest maar beginnen!

In de komende weken kan je veel interessante en leuke content verwachten, allemaal gericht op het vieren van deze bijzondere dag. KNGO wil jou inspireren en ondersteunen in het gastouderschap met waardevolle informatie en activiteiten. Hier is een voorproefje van wat je kunt verwachten:

  1. Leuke activiteiten: we zullen creatieve activiteiten en spelletjes delen die je kunt uitvoeren met de kinderen om de Dag van de gastouder te vieren. Denk aan knutselprojecten, thematische activiteiten en spelletjes.
  2. Tips en advies: we delen handige tips en advies over onderwerpen zoals kinderopvoeding, spelontwikkeling, gezonde snacks en zelfzorg. 
  3. Online workshop: we organiseren een online webinar waarin je nieuwe vaardigheden kunt leren en je kennis kunt uitbreiden. Het onderwerp is Veiligheid in de opvang (met Zeina Bassa).

Ook hebben we een speciale winactie voor je in petto! Houd onze social media kanalen goed in de gaten en doe mee om kans te maken op fantastische prijzen. Doe mee door te reageren onder de post op onze Facebookpagina. (Zie post hieronder).

We willen je bedanken voor je voortdurende inzet en toewijding. Jij bent de ruggengraat van de gastouderopvang en we zijn enorm trots op het werk dat je elke dag verzorgt.

Laten we samen Dag van de Gastouder vieren!

> Doe mee via de KNGO Facebookpagina