Welkom bij KNGO in 2022!

Datum: 10-01-2022

De vakantie is voorbij en daarom welkom bij KNGO in 2022! Lees in onze speciale nieuwsbrief meer over….

Hoe zet KNGO zich met succes in voor de gastouderopvang?
Schrijf je in voor het eerste webinar van het jaar.
Wat heeft KNGO nog meer  te bieden?

Vriendelijke groet van Cynthia en het team van KNGO!

———————————————————————————————————————————
Hoe zet KNGO zich met succes in voor de gastouderopvang?

Op de kaart houden. We zetten gastouderopvang op de kaart, o.a. via het StaPP magazine. Door dit prachtige glossy magazine te verspreiden onder leden, gastouderbureaus/gastouders, maar ook gemeenten, GGD-en en belangrijke derden-partijen, blijft gastouderopvang op de kaart. Door de onderwerpen en verhalen die in het magazine te lezen leren leden van elkaar, maar leren derden ook meer over hoe waardevol gastouderopvang is en hoe belangrijk het werk is voor ouders en kinderen. Wij zijn ook voor derden bereikbaar om verheldering te geven over vraagstukken in de gastouderopvang.

Onafhankelijk je vraag kunnen stellen. Per jaar beantwoord KNGO meer dan 2000 vragen van leden. Het is fijn om ergens een onafhankelijk advies of antwoord te krijgen of in de juiste richting gewezen te worden.

Signaleren en kennisdelen. Door kennis met elkaar uit te wisselen en door de meldingen en vragen die we krijgen kunnen we signaleren wat aandacht nodig heeft. Zo slaan we bruggen met andere partijen om uitdagingen in de gastouderopvang te verhelderen, onder de aandacht te krijgen of op te lossen. Dit doen we ook in samenwerking met de branchepartijen, want zij zijn de vertegenwoordigers.

Kansen voor de sector. Dit jaar ligt is bijzonder belangrijk, met het nieuwe kabinet, de kwaliteitsverbeterin gin de gastouderopvang waaraan verder gewerkt wordt. De intensivering van het toezicht en meerdere subsidiekansen voor scholing, die eindelijk toegankelijk zijn ook voor gastouders. We houden je op de hoogte en je kunt bij ons terecht voor je vragen hierover.

Bekijk de Roadmap 2022 om in te zien wat we nog meer te bieden hebben.

Tot gauw namens het team van KennisNetwerk GastouderOpvang!