Start SummerSchool 2024

Datum: 24-06-2024

De deuren van SummerSchool zijn geopend!

Heb jij je al aangemeld voor SummerSchool 2024 met je KORTINGSCODE?

Vanaf nu kun je aan de slag met 5 leuke en leerzame kindonderwerpen. Leer hoe jij de beste activiteiten voor jouw opvang samenstelt en download 15+ activiteitenbladen voor jouw eigen Activiteitenwaaier.

SummerSchool staat dit jaar in het thema van activiteiten; we gaan je op speelse wijze meevoeren naar de avontuurlijke activiteitenwereld van stimuleren & ontdekken, spelend leren, dynamische dagprogramma’s, samenwerken, en talentontwikkeling .

Summerschool is al 8 jaar een groot succes, inmiddels zijn al ruim 4.000 pedagogisch professionals en ouders fan. Ben jij er ook bij deze zomer? Meld je nu aan en ga morgen direct aan de slag!

In 1,5 minuut kijken of SummerSchool iets voor jullie organisatie is en wat je kunt verwachten? Bekijk de video en download gelijk het activiteitenblad als voorproefje en de stellingkaart om bij collega’s te bespreken!

Klik hieronder op de afbeelding om de video te bekijken.

Wat leer jij deze zomer?

Het programma richt zich op het versterken van jouw rol als stimulerende begeleider, door je de inzichten en praktische vaardigheden te bieden om de ontwikkeling van kinderen actief te ondersteunen. Elke module is zorgvuldig samengesteld om je pedagogische toolbox te vergroten.

Het SummerSchool programma 5 leermodules:
☀️  Dynamische dagstructuren – Geef ruimte aan de ontdekkingen van kinderen.
☀️  Stimulerende leeromgevingen – Leuker? Uitdagender? Welke keuzes maak jij?
☀️  Samen doen, samen leren – Omarm de kracht van samen zijn en leren.
☀️  Kids got Talent – Ontdek de waarde van talentontwikkeling.
☀️  Werken met de Activiteitenwaaier – Leer werken met een waaier aan activiteiten.

KinderWijs = ActiviteitenWijs

Na afloop van de SummerSchool ben je in het bezit -geheel in zomerse stijl- van een mooie tool: Een Waaier! Niet zomaar een waaier, maar een kleurrijke, goed gevulde, tastbare portfolio met daarin leuke en leerzame activiteiten van nu, voor alle leeftijdscategorieën.

> Ben je lid van KNGO? Gebruik dan de speciale kortingscode op de Online Kennisbank!

Wil je ook gebruikmaken van deze korting, maar ben je nog geen lid? Meld je direct aan en profiteer van alle voordelen die het KNGO lidmaatschap biedt.

> Nu lid worden van KNGO, profiteren van de voordelen en korting krijgen op SummerSchool!