Ontdek het inspirerende pad van Jenny Thurlings naar KinderEmotiecoach!

Datum: 28-06-2023

Lees het inspirerende verhaal van Jenny Thurlings en haar weg naar KinderEmotiecoach! Jenny heeft onlangs haar diploma behaald en lanceerde haar praktijk Bewust je-Zelf Zien.

In haar praktijk richt Jenny zich specifiek op het begeleiden van kinderen en ouders bij het omgaan met emoties en gedrag. Ze gelooft dat het leren begrijpen en uiten van emoties essentieel is voor het welzijn van zowel kinderen als volwassenen. Haar aanpak is gebaseerd op intuïtieve coaching en tafelopstellingen, waarmee ze een veilige ruimte creëert voor groei en ontwikkeling.

Jenny heeft haar kennis en vaardigheden vergroot door de leerroute KinderEmotiecoach te volgen bij KinderWijs TV. Deze opleiding biedt waardevolle inzichten in het herkennen van symptomen, communicatie- en sociale uitdagingen bij kinderen met autisme. Jenny raadt deze leerroute van harte aan aan professionals in de kinderopvang!

Laatste kans! Wil jij je ook laten bijscholen?

Het STAP-budget verdwijnt…Dit is de laatste keer dat je als professional in de gastouderopvang subsidie kunt bemachtigen.
 
BONUS: een cadeau bij je vooraanmelding. Of je nu 1 van de gelukkigen bent die subsidie krijgt of niet. Jij krijgt van KNGO een cadeau, omdat we enorm trots zijn op de professionals die we de afgelopen periode zo hebben zien groeien door scholing. Een verrijking van onze sector!
> Wees erbij, voordat het te laat is! Start nu je vooraanmelding via: https://www.kinderwijstv.nl/stap-budget-kinderwijs-tv/ 
Wil je meer weten over Jenny’s praktijk en hoe zij kinderen en ouders ondersteunt? Lees hier het verhaal van Jenny: Mijn weg naar KinderEmotiecoaching door Jenny Thurlings