Laatste kans! Winactie Dag van de gastouder

Datum: 18-09-2023

Nog kans om mee te doen aan de winactie voor de Dag van de Gastouder!

De viering is in volle gang, maar we hebben fantastisch nieuws voor degenen die nog niet hebben deelgenomen aan onze speciale winactie. Er is nog steeds tijd om mee te doen en kans te maken op fantastische prijzen!

Winactie Dag van de gastouder: doe mee en win!

Onze winactie ter ere van de Dag van de Gastouder loopt nog steeds, en we willen niemand de kans ontnemen om geweldige prijzen te winnen. Als je nog niet hebt deelgenomen, is dit je kans. Hier is hoe je mee kunt doen:

Bezoek onze Facebookpagina en ga naar de gepinde post > Klik hier.

Volg de instructies: volg de eenvoudige stappen om je deelname te voltooien. Dit kan onder andere door delen van je eigen ervaring met KNGO.

Win fantastische prijzen: als je deelneemt, maak je kans op geweldige prijzen die speciaal zijn geselecteerd om onze waardering voor jou, onze geweldige gastouders, te tonen. Een supertoffe houten fietskar en een cadeaubon van KinderWijsTV ter waarde van € 50 euro! (Ja, beide kado’s)!

Ontdek meer op onze Online Kennisbank

Naast de winactie hebben we ook een schat aan activiteiten en informatie beschikbaar op onze Online Kennisbank. Hier vind je tips, ideeën en hulpmiddelen om alles uit deze speciale dag te halen. Of je nu op zoek bent naar leuke knutselideeën of manieren om de Dag van de Gastouder met de kinderen te vieren, onze kennisbank heeft het allemaal.

Bezoek onze Online Kennisbank en bekijk de vele bronnen die we beschikbaar hebben om deze Dag van de Gastouder onvergetelijk te maken.