Exclusieve thema content voor KNGO-leden

Datum: 11-01-2024

Belangrijk nieuws voor KNGO-leden!

Er is exclusieve content beschikbaar omtrent het thema van dit kwartaal: Fysieke en Emotionele Veiligheid bieden. Wat kun je verwachten?

Blog over emotionele exploratie:

In onze recente blog staan we 10 creatieve opdrachten die gericht zijn op het verkennen van emoties bij kinderen in de opvang. Van knutselprojecten tot rollenspellen, deze opdrachten heeft KNGO voor je verzameld zodat jij de kinderen kunt helpen hun emoties te begrijpen en te uiten op een speelse en educatieve manier.

Opdracht: Zelf emotiekaartjes maken:

Ontdek een boeiende opdracht die gastouders samen met kinderen kunnen uitvoeren om zelf emotiekaartjes te maken. Dit stimuleert de emotionele intelligentie van kinderen en draagt bij aan een positieve sfeer binnen de opvang.

En nog veel meer!

Waarom je dit niet mag missen?

Deze exclusieve content is een waardevolle aanvulling op je kennis als kindprofessional. Het helpt niet alleen bij het creëren van een veilige omgeving, maar het moedigt ook de ontwikkeling van emotionele intelligentie aan bij de kinderen in jouw zorg. Je ontdekt nieuwe manieren om educatieve en interactieve ervaringen te bieden aan de kinderen in jouw opvang, waarbij veiligheid en emoties centraal staan.

Ga direct naar de Online Kennisbank voor de exclusieve content! Klik hier.

>> Wil je ook toegang krijgen tot exclusieve themamateriaal, maar ben je nog geen lid? Meld je direct aan via deze pagina: lid worden van KNGO.