Dit gaan we doen in 2024!

Datum: 11-12-2023

Het jaar 2024 belooft een jaar vol groei en kwaliteitsverbetering te worden voor de kinderopvangsector. KNGO heeft de roadmap voor dit jaar aangekondigd, gericht op vooruitgang, vakexpertise en gemeenschappelijke ontwikkeling. Waarom zou jij lid moeten zijn van KNGO in 2024?

Blijf up-to-date

Blijf altijd up-to-date met handige informatie uit de Online Kennisbank, nieuwsbrieven, en social media posts. Dit wordt versterkt door jouw vakblad voor gastouderopvang StaPP magazine, met de focus op GGD-toezicht, SZW-items, en nieuwe ontwikkelingen binnen de sector. Voor KNGO-leden hebben we ook waardevolle toevoegingen beschikbaar gesteld zoals de KNGO Situatiekaartenset en ‘Een Frisse Start’ als ledenkado.

Kennisdeling en webinars

Er staan diverse webinars op die planning die zijn verdeeld zijn over kwartalen, gericht op verschillende aspecten van gastouderopvang. Deze reeks webinars biedt inzichten van experts zoals Christel Lubse, Karlien & Monique van Bureau in Beeld, Ewelina de Groot (Kinderslaapcoach), Zeina Bassa van Veiligheid NL en Henk Gardien van Fagon. Dit jaar worden onderwerpen behandeld van stressvermindering tot het verbeteren van de kwaliteit van werk en slapen bij baby’s.

Focus op pedagogische basisdoelen

Elk kwartaal staat in het teken van een van de vier pedagogische basisdoelen, waarbij de nadruk ligt op het begrijpen van de doelen en het vinden van manieren om ze te implementeren in de dagelijkse praktijk. Hierbij wordt benadrukt hoe professionals in de gastouderopvang zich kunnen onderscheiden door hun specifieke krachten en specialiteiten zichtbaar te maken.

De Facebook community, voordelen en winacties voor leden

KNGO benadrukt ook het belang van de gemeenschap, waarbij meningen en inbreng van leden worden gewaardeerd via polls, enquêtes en panelgesprekken over actuele onderwerpen. Verder zijn er weer voordelen exclusief voor leden, waaronder winacties, kortingen op producten en diensten, en gratis bijscholingen gericht op de ontwikkeling en het stimuleren van zelfstandigheid.

Ben je benieuwd naar wat KNGO voor jou kan betekenen in 2024? > Klik hier om de KNGO Roadmap te downloaden.

Wil je ook graag gebruik maken van de voordelen en je aansluiten bij de grootste community in de gastouderopvang? Word dan nu lid! > Aanmelden.

Roadmap 2024