Word jij Groene gastouderopvang bij Groen Cement?

Datum: 28-05-2021

Sinds 1 april 2021 is Janneke Hagenaars directeur bij Groen Cement. Graag delen we haar boodschap voor de gastouderopvang:
Opgroeien in het groen; kinderen begeleiden vanuit een duurzame en gezonde kijk op ontwikkeling; wie wil dat nu niet?

Misschien wel hét moment om een groene gastouderopvang te worden. Er zijn inmiddels al verschillende inspirerende voorbeelden van gastouders die kinderen en zichzelf veel buiten ervaringen gunnen.

Kies voor natuur en natuurbeleving  en kom in aanmerking voor het Kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang van Groen Cement. Natuur is zó nodig voor ons mensen, het is gratis en overal. Een kans om de kinderopvang voor kinderen nog beter, gezonder en leuker te maken en een kans voor gastouders om zich zichtbaar positief en groen te profileren.

Hoe werkt het? Groen Cement heeft een checklist ontwikkeld waar kenmerken op staan die allen in het teken staan van natuurbeleving voor kinderen binnen de kinderopvang, ook haalbaar en bruikbaar voor gastouders! Kies voor een gezonde beweging, kies voor het behalen van het Kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang van Groen Cement. Een keuze die gekend zal worden door ouders, een keuze om trots op te zijn!

Kijk voor meer informatie op www.groencement.nl