Welkom op de nieuwe website van KNGO

Datum: 09-04-2020

Vanaf donderdagmiddag 9 april 2020 viert KNGO samen met jou de introductie van de nieuwe website en de online kennisbank! De website is voor iedereen toegankelijk en kun je vanaf nu bekijken. De online kennisbank is speciaal ontwikkeld voor leden van KNGO. Alleen als je lid bent, heb je toegang tot alle informatie en documenten. Hieronder lees je meer over de nieuwe website.
Hoe kan ik de nieuwe website bekijken?
Je kunt de nieuwe website gewoon bekijken op de manier die je gewend bent.
Ga naar www.kngo.nl en neem een kijkje op onze compleet nieuwe website!

Waar vind ik de online kennisbank?
Op de nieuwe website vind je een menu bovenaan. Hierin staat ‘Online kennisbank’. Door erop te klikken ga je naar de kennisbank toe. Wel eerst even inloggen natuurlijk, want het is alleen voor leden van KNGO toegankelijk.

Hoe log ik in op de online kennisbank?
Huidige leden van KNGO ontvangen op 9 april 2020 deze e-mail. Hiermee kan een persoonlijk wachtwoord worden aangevraagd en kun je daarna in de online kennisbank een kijkje nemen. Je vindt daar heel veel waardevolle informatie en allerlei handige documenten.

Ik heb al inloggegevens, kan ik die gebruiken?
De oude inloggegevens van de online omgeving kunnen niet meer gebruikt worden. Met behulp van jouw e-mailadres en het aangevraagde wachtwoord kun je inloggen op de online kennisbank op de nieuwe website van KNGO.

Geen inloggegevens ontvangen?
In deze e-mail staat een knop waarmee je jouw nieuwe wachtwoord kunt aanvragen. Dit kan ook door naar de nieuwe website te gaan, te klikken op ‘Online kennisbank’ en daarna op ‘Wachtwoord vergeten’. Als je na het aanvragen binnen een uur geen e-mail hebt ontvangen, controleer dan even de map Spam. Het kan zijn dat jouw bericht per ongeluk daarin is terecht gekomen. Niets in de spam en even gewacht? Stuur dan even een bericht naar inschrijving@kngo.nl.

• Na 9 april lid geworden?
Nieuwe leden krijgen binnen twee werkdagen een e-mail met inloggegevens.

 


Contact
Heb je een vraag over de nieuwe website? Wil je ons laten weten wat je ervan vindt?
Of heb je hulp nodig? Neem dan even contact met ons op door een bericht te sturen naar redactie@kngo.nl.

Neem contact op