Week tegen Kindermishandeling: Vernieuwde Meldcode A van KinderWijs TV

Datum: 16-11-2021
Krijg 20% korting op de Module Meldcode A

Jaarlijks worden meer dan 119.000 kinderen slachtoffer van kindermishandeling. Het is een hardnekkig probleem dat niet altijd wordt ontdekt. Om gastouders In de kinderopvang te helpen bij het opsporen van dit probleem is de Meldcode Kindermishandeling ontwikkeld. 

Modules Meldcode Kindermishandeling

KinderWijs TV heeft een aantal modules ontwikkeld om te leren hoe je de meldcode kindermishandeling kunt gebruiken. De eerste in deze reeks is volledig vernieuwde module A, dit is de module die de basiskennis bevat om de signalen, stappen en jouw rol als gastouder en kind professonial te ontdekken. Je kunt deze module jaarlijkse halen om de informatie weer naar boven te halen.

Je leert tijdens deze module wat huiselijk geweld is, wat de meldcode kindermishandeling is en wat de 5 stappen van de meldcode zijn. Daarnaast leer je wat, het afwegingskader is die we gebruiken en krijg je tevens een aantal tips om je taak.beter uit te voeren en samen te werken.

Van 15 t/m 21 november 2021 vindt de Week van Kindermishandeling plaats. Daarom geven we een flinke korting weg.

Gebruik deze code: weekvandekindermishandeling20 om alleen deze week 20% korting te krijgen op alle Meldcode Modules van KinderWijsTV.