Update NL Leert Door

Datum: 27-10-2020

Erkende opleidingsinstituten konden tussen 1 en 15 oktober 2020 subsidie aanvragen voor het project NL Leert Door. Er zijn na één week in totaal 81 aanvragen binnengekomen, waarmee voor maar liefst € 81,5 miljoen aan subsidie wordt gevraagd. Er is voor dit tijdvak in totaal echter maar € 17 miljoen beschikbaar. Gebruikelijk is dat wanneer het subsidieplafond is bereikt, de overige aanvragen worden afgewezen aangezien ze worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Het wachten is nu op de uitspraak van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Als KNGO/KinderWijs TV hopen wij natuurlijk de subsidie in ontvangst te mogen nemen.

Zodra de subsidie toegekend is kunnen de om- en bijscholingsvouchers uitgedeeld worden. Deelnemers en werkgevers die zich hebben aangemeld, houden we op de hoogte van de beschikbaarheid. Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Zodra de subsidie toegekend is kunnen de om- en bijscholingsvouchers uitgedeeld worden. Deelnemers en werkgevers die zich hebben aangemeld, houden we op de hoogte van de beschikbaarheid.

Voor aanmelden, informatie en veelgestelde vragen verwijzen we je graag naar https://nlleertdoor-online.nl/