Thema: ‘Veiligheid en Gezondheid in de kinderopvang’

Grijp jij deze kans? Krijg nu toegang tot het themamateriaal van heel dit jaar

Je kunt tijdelijk extra voordelig lid worden van KNGO en toegang krijgen tot het extra themamateriaal van dit jaar. Wees als professional op de hoogte van trends, ontwikkelingen en houd je kennis up to date.

Pijl themamateriaal

De maanden oktober, november en december staan in het teken van het thema van Veiligheid en gezondheid in de kinderopvang. We delen via social media leerberichten, stellingen en een praktijkopdracht. Houd deze onze Facebookpagina en Online Kennisbank in de gaten voor meer informatie omtrent het thema. Hier vind je alles in een overzicht. 

Wist je dat..

Jouw Online Kennisbank

Ben jij als gastouderbureau of gastouder lid van KNGO? Dan heb je via de Online Kennisbank voor leden toegang tot premium themamateriaal. Gastouders en gastouderbureaus hebben beide een andere Online Kennisbank.

Wil jij als gastouder ook profiteren van de vele voordelen en het themamateriaal? Klik op de onderstaande button, word lid en krijg direct toegang! 

Eigen kennisbank

Meer kennis opdoen met KNGO

 Wil jij ook toegang krijgen tot het themamateriaal en profiteren van de voordelen? Ontdek wat KNGO voor jou als professional kan betekenen! Ontvang het StaPP magazine, schrijf je in voor webinars en Q&A’s, doe mee met winacties en er is nog veel meer!

Wil je meer weten over bijvoorbeeld de nieuwsbrieven van KNGO of StaPP magazine? Neem dan even contact met ons op.