Schrijf mee aan het vakblad voor Gastouderopvang 2021-1 en maak kans op een superleuk theepakketje!

Datum: 27-10-2020
????????: ??????? ??? ??? ??? het vakblad voor Gastouderopvang ????-?? ??? ???? ?? ???? ?? ? ??? ???? ? ?????????? ?????????????!
??????-??????:
Jouw verhaal telt!
Na de vele positieve reacties op het Corona-katern van de vorige editie van het vakblad voor Gastouderopvang waarin onze leden van elkaar konden lezen wat zij ervaarden toen de Corona-crisis uitbrak hebben we besloten om
deze editie van het vakblad voor Gastouderopvang opnieuw de mogelijkheid te geven om mee te schrijven aan een Corona-katern. Er is veel gebeurd en er gebeurt nog steeds veel door het voortdurende Corona-virus onder ons.
Daarom willen we weten wat jij ervan vindt en kun je met ons delen hoe jij de toekomst ziet of wat er nodig is in onze sector.
We hebben wat vragen gemaakt om je te inspireren.
-Wat heb je meegemaakt dat je graag wilt delen met collega vakgenoten?
-Waar maak je je zorgen over?
-Wat verwonderd of verbaasd je?
-Wat heb je geleerd?
-Welke ervaringen ga je vasthouden voor de toekomst?
-Ben je op een andere manier naar je vak gaan kijken?
-Welke positieve dingen heeft deze periode met zich meegebracht?
-Welke tips heb je voor de sector de toekomst?
????????????:
Voor de rubriek #durftevragen het vakblad voor Gastouderopvang 2021-1 willen we graag weten hoe de gastouderopvang zich vermaakt nu de herfst/winterperiode eraan komt EN er ook nog eens een gedeeltelijke lockdown van kracht is.
Hoe blijven we toch in beweging, stimuleren we sociale ontwikkeling? We zoeken creatieve activiteiten, uitjes die wel kunnen, materialen die uit de kast gehaald worden. Deel ze met ons en we kiezen de leukste uit voor het vakblad voor Gastouderopvang.
???????????? ?? ?????????? ??? ???? ????????(?)
Je kunt een bijdrage aanleveren voor het Corona-katern, de rubriek #durftevragen of beide items.
Stuur jouw bijdrage(n) naar ????????@????.??. Vermeld daarbij je (bedrijfs)naam/functie en stuur (indien mogelijk een foto of logo mee). Reageren kan uitsluitend per e-mail, niet onder deze Facebook post.
Onder de inzendingen verloten we 8 superleuke theepakketjes om even lekker een rustig ontspannen momentje te kunnen pakken.
Probeer onder de 200 woorden te blijven om collega’s ook de kans te geven geplaatst te worden.
Meedoen kan ??? ?? ??? ?? ????????. In een later stadium maken we de winnaars bekend, waarvan de bijdragen uiteraard worden gepubliceerd in het vakblad voor Gastouderopvang 2021-1.