Nieuwe Meldcode D: Weerbaarheid van kinderen versterken

Datum: 18-11-2021

Meldcode D: weerbaarheid van kinderen versterken 

Omdat kindermishandeling nog steeds veel voorkomt Is de Meldcode Kindermishandeling ontwikkeld. Deze Meldcode is bedoeld om professionals en gastouders handvatten te geven om mishandeling vroegtijdig op te sporen en hier juist naar te handelen.

KinderWijs TV heeft vier leermodules ontwikkeld om professionals en gastouders te helpen bij het eigen maken van de materie. In Leermodule D leer je bijvoorbeeld hoe je een kind kunt helpen om weerbaarder en assertiever te worden. Je ontdekt hoe je kinderen kunt helpen om hun eigen grenzen aan te geven en hun eigen mening te uiten. Doordat je kinderen het gevoel geeft dat ze hun mening mogen uiten en gezien worden, geef je ze een positieve ervaring mee, die zijn mogelijk thuis nauwelijks ervaren. Je kunt de nieuwe module nu aanschaffen op KinderWijs TV

Korting 

Omdat van 15 t/m 21 november 2021 de Week van Kindermishandeling plaatsvindt willen wij hier aandacht aan schenken door jou korting te geven op de Meldcode Modules van KinderWijs TV.

Gebruik de code: weekvandekindermishandeling20 en schaf Meldcode D en de andere meldcodes aan met maar liefst 20% korting. Deze korting is alleen van 15 t/m 21 november 2021 geldig.