Bestel GRATIS de KNGO Kennismakingsdoosjes

Door Corona zijn alle KNGO Kennismakingsdagen helaas geannuleerd. We nodigen GOB’s uit om GRATIS de KNGO Kennismakingsdoosjes te bestellen voor eigen gastouders die kennis zouden willen maken met het KNGO-lidmaatschap.


KNGO Kennismakingsdoosjes:
Het nieuwe mini-vakblad van KNGO. Speciaal gemaakt voor professionals in de gastouderopvang die willen kennismaken met KNGO en wat het grote A4 vakblad allemaal te bieden heeft. Deze leuke en bijzondere mini’s zijn onderdeel van de KNGO Kennismakingsdoosjes en uitgedeeld tijdens de eerste KNGO kennismakingsdagen begin 2020. Helaas zijn alle andere dagen afgelast, in verband met de coronamaatregelen. Om jullie nu toch alvast een voorproefje te geven, kun je de mini-versie van Het vakblad voor Gastouderopvang online doorbladeren!

Bekijk mini Het vakblad voor Gastouderopvang online

Veel leesplezier en hopelijk tot snel!

Team KennisNetwerk GastouderOpvang

 


– Uitgelicht bericht: KNGO kennismakingsdagen en het coronavirus –
In verband met het coronavirus zijn de KNGO kennismakingsdagen de komende tijd afgelast. GOB’s die KNGO Promotiedoosjes wilden komen ophalen, kunnen deze via het aanvraagformulier bestellen. KNGO zal ze opsturen.Voor wie en waarom waren de KNGO Kennismakingsdagen?

  • voor gastouder/GOB-leden van KNGO die een vraag hebben of advies willen.
  • voor gastouder/GOB-leden die hun mening/advies willen geven over de toekomst van gastouderopvang.
  • voor GOB-leden die de gratis meerdere KNGO Promotiedoosjes willen ophalen.
  • voor niet-leden van KNGO die graag willen kennismaken en een gratis KNGO Promotiedoosje willen ophalen.