Yvette Vervoort nieuwe directeur BKK

Het bestuur van BKK heeft Yvette Vervoort aangesteld als nieuwe directeur. Zij volgt per 1 januari 2019 Betsy van de Grift op. 
Yvette werkt vanaf 2000 als senior-adviseur binnen kinderopvang en onderwijs. Zij is van oorsprong bioloog en heeft twaalf jaar als docent biologie in het voortgezet onderwijs gewerkt. In 1989 is ze, geïnspireerd door het aanbod voor jonge kinderen in Denemarken, een eigen kinderopvangorganisatie gestart. Gestart als éénpitter heeft zij die organisatie in ruim tien jaar tijd uitgebouwd tot een innovatieve, stedelijke kinderopvangorganisatie. Vanaf 2000 werkt ze als senior-adviseur en projectleider, in opdracht van onder meer de rijksoverheid, diverse gemeenten en schoolbesturen. Daarnaast is ze bestuurslid van Childcare International (CCI) en coördinator van het Citynetwork. 
Yvette krijgt als opgave om de lopende programmaperiode (2018 - 2019) succesvol uit te voeren en om met het bestuur en de sector vorm te geven aan de toekomstige positie en activiteiten van BKK. Het bestuur heeft hierin alle vertrouwen en verheugt zich op de samenwerking.