Taal & interactievaardigheden subsidie nieuws

Houders en bemiddelingsmedewerkers van een gastouderbureau hebben in 2018 voor het laatste jaar de mogelijkheid om eenmalig subsidie aan te vragen voor (bij)scholing. De subsidie wordt uitgevoerd door Agentschap SZW en is aan te vragen van 2 januari 2018 tot 30 april 2018. Echter wordt verwacht dat de subsidiepot leeg is eind februari/begin maart 2018. KNGO geeft (namens Sardes en NJi) de lessen van de interne Train-de-trainersopleiding om op deze manier een bij de sector gastouderopvang passende vertaalslag te kunnen aanbieden.

KNGO hoopt dat er dit laatste jaar nog veel gastouderbureaus gebruik gaan maken van de subsidie om hun medewerkers op de enorm belangrijke Interactievaardigheden getraind te krijgen. Ook de Kwaliteitsmonitor Gastouderopvang die binnenkort geintroduceerd wordt is grotendeels gebaseerd op Interactievaardigheden. Kennis hebben hiervan als bemiddelingsmedewerker is daarom onmisbaar.

Maak kenbaar aan KNGO voor hoeveel medewerkers u subsidie gaat aanvragen en in welke omgeving/woonplaats een training prettig zou zijn. Wij zullen ons best doen om groepen in uw omgeving te vormen.
Heeft u 8 medewerkers, dan is een interne training ook mogelijk.

Vraag nu uw subsidie aan! Aanmelden voor een training kan ook later in het jaar nog. Gebruikt u de subsidie achteraf niet, dan kunt u deze terugstorten.

Vraag het Hulpdocument Aanvragen Subsidie Taal-en Interactievaardigheden aan bij KNGO: inschrijving@kngo.nl / 085-4872122

Reacties

Graag wil ik mij aanmelden voor de subsidie voor deze cursus.

Met vriendelijke groet, 

Ivette van der Voort

 

 

Graag meld ik mij aan voor de subsidie voor deze cursus.