Masterclasses Gastouderopvang 2019

GO next level! met de Masterclasses voor de gastouderopvang.

Portabase, KNGO en FAGON zijn voor velen in de gastouderopvang vertrouwde namen. Deze gerenommeerde spelers bieden al geruime tijd speciaal ontwikkelde diensten aan die aansluiten op de behoeften van de verschillende doelgroepen in de gastouderopvang. Zij vinden het belangrijk dat deze faciliteiten in deze bijzondere sector beschikbaar zijn en blijven. Niet alleen voor de gastouderbureaus, maar ook voor de ondernemende gastouder. Op het gebied van innovatie, vakinhoudelijke kennis en goed ondernemerschap slaan zij de handen ineen om de sector gastouderopvang beter te faciliteren en zich verder te ontwikkelen. Deze professionalisering moet uiteindelijk een positieve bijdrage leveren aan een voorspoedige ontwikkeling van deze unieke sector waar ruim 100.000 kinderen dagelijks worden opgevangen.

Bent u als professional in de gastouderopvang klaar voor de volgende stap? Een inspirerende stap gericht op verdieping, toekomst en ondernemen. Wilt u meer uit uzelf en uit uw onderneming halen op zowel pedagogisch als zakelijk vlak?

Dan bent u klaar voor de Masterclasses Gastouderopvang!

Ontdek verdieping in een avondvullend-programma vol inspiratie, kennisdeling en nieuwe leermomenten. Dit alles onder leiding van experts, toonaangevende professionals en wetenschappers.

Programma Masterclasses Zwolle, Eindhoven en Utrecht

18.00 – 18.30 Ontvangst met koffie/thee en een heerlijke lekkernij
18.30 – 19.45 Masterclassronde 1
19.45 – 20.15 Ontmoet uw collega’s met een drankje en een hapje
20.15 – 21.30 Masterclassronde 2
21.30 Ontmoet de sprekers bij de afsluitende netwerkborrel

De Masterclasses zijn geschikt voor bureauhouders, bemiddelingsmedewerkers en ondernemende gastouders. Gun uw onderneming een boost en bestel vandaag nog online uw toegang op https://masterclasses-gastouderopvang.nl/.  Maak een keuze uit een van de locaties (Zwolle, Eindhoven, Utrecht) en data en kies welke Masterclass het beste bij uw onderneming past. Let op het aantal plaatsen per datum is beperkt.

Korting voor leden van KNGO

De prijs voor toegang van de Masterclasses Gastouderopvang is € 150,-, maar leden van KNGO en vaste klanten van Portabase en Fagon krijgen 50% korting met de kortingscode.
De kortingscode voor leden van KNGO staat op de Online Ledenomgeving en wordt gestuurd in de nieuwsbrief van 27 februari en 29 februari.

Graag tot ziens bij de Masterclasses!