Nieuwe modelrapporten GGD (juli 2013)

Het ministerie heeft de nieuwe modelrapporten (juli 2013) gepubliceerd.
Het modelrapport voor gastouderbureaus is op veel punten gelijk gebleven, maar we kunnen de conclusie trekken dat de samenwerking en de verantwoordelijkheid voor de praktijk bij de gastouder terug te vinden is in het nieuwe modelrapport.
Nieuw is het modelrapport speciaal voor gastouders.  Naast de inspectiepunten Veiligheid & Gezondheid, Woning & Inrichting en de kwalificaties van de gastouder dient de gastouder te kunnen onderbouwen hoe zij aan de 4 pedagogische basisdoelen werkt en deze doelen in haar opvang bereikt.

Voor BSO en Peuterspeelzaal zijn er ook vernieuwde modelrapporten gemaakt:
De modelrapporten (juli 2013) voor gastouder en gastouderbureau zijn standaard te vinden in het overzicht Wet op KNGO waar u meer belangrijke documenten vindt van de Rijksoverheid.

Modelrapport Gastouder
Modelrapport GOB
Modelrapport BSO
Modelrapport PSZ