KNGO FR!S e-brochure gastouderopvang

BKK budget voor bijscholing bemiddelingsmedewerkers

BKK stelt budget beschikbaar voor branche-erkende pedagogischeĀ  bijscholingen voor bemiddelingsmedewerkers binnen de gastouderopvang.

Met het BKK-bijscholingsbudget kunnen bemiddelingsmedewerkers een door CAO-partijen branche-erkende bijscholing volgen. Het bijscholingsbudget bedraagt 75% van de kosten die de opleider in rekening brengt, met een maximum van ā‚¬400 per bemiddelingsmedewerker. Voor eigen rekening van het gastouderbureau zijn 25% van de kosten plus de reis- en verletkosten. Het budget wordt toegekend als de bijscholing met goed resultaat is afgerond.

Gastouderbureaus kunnen budget aanvragen voor de pedagogische bijscholing van bemiddelingsmedewerkers tot en met 31 oktober 2012.

Bekijk HIER het erkende bijscholingsaanbod van KennisNetwerk GastouderOpvang.

HIER meer informatie over de aanvraag van het BKK-budget

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

Naam*

E-mailadres*

Telefoon

Onderwerp

Bericht*

Type de volgende code over: captcha

Voorwaarden

Op 20 augustus 2012 zal KNGO bekend maken of de erkende bijscholing voor bemiddelingsmedewerkers daadwerkelijk van start gaat. Indien dit het geval is zal ik mij binnen de gestelde termijn definitief inschrijven en de overige cursuskosten voldoen.

Indien ik besluit om mij niet definitief in te schrijven ontvang ik de bijdrage voor inschrijving van ā‚¬ 150,- niet retour. Indien de erkende bijscholing van KNGO niet van start gaat, ontvangt u de bijdrage voor inschrijving van ā‚¬ 150,- retour op uw bankrekeningnummer.

1441138257